Teknika e suksesit - André Muller (Audio)

Teknika e suksesit
Faleminderit për ndarjen!

Nuk është kurrë tepër vonë për të fituar mentalitetin që çon në sukses. Çdo qenie, në çdo epokë, ka mjetet për të arritur ose për të kapërcyer një dështim. Është e rrallë për një udhëheqës biznesi të zbulojë sekretet e dinamikës së tij personale. André Muller, themelues i një kompanie në moshën 23 vjet, ekspozon këtu metodat e tij të punës dhe teknikat e motivimit. Për të gjithë ata që duan të menaxhojnë më mirë kohën e tyre, fitojnë efiçencë, rimarrin entuziazmin e tyre në ditët e para: një mënyrë praktike dhe progresive për të zhvilluar aftësitë e tyre, të arritshme për të gjithë.

Faleminderit që reaguat me një emoticon
dashuri
haha
Wow
I trishtuar
I zemëruar
Ju keni reaguar "Teknika e suksesit - André Muller (Au ..." Disa sekonda më parë