Vizitorët TANIVE T LIR

Historia e Mbretëreshës Pokou

Historia e Mbretëreshës Pokou

Abla Pokou est la nièce de l’empereur Ossei Tutu de la confédération Ashanti du Ghana. L’empereur Tutu, grand bâtisseur, imprima ...

Libri i verdhë N ° 1 (PDF)

Beaucoup d'auteurs ont déjà affirmé que seuls quelques puissants personnages exercent un contrôle absolu sur tous les événements mondiaux. Jan ...

Griotik - Toure Aboubakar Cyprien

Griotik - Toure Aboubakar Cyprien

La Griotique, një koncept skenik për të përkthyer oralitetin poetik negro-afrikan në të gjithë modernitetin dhe origjinalitetin e tij. Autori vazhdon të ...

Origjina e shpirtit fetar

Origjina e shpirtit fetar

Reposant sur ses deux piliers, l'enfer et la vie éternelle, la religion puise son pouvoir avalisant dans la peur. La peur ...

Faqe 1 e 137 1 2 ... 137

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Krijo nje llogari te re

Plotësoni formularin më poshtë për t'u regjistruar

*Duke u regjistruar në faqen tonë të internetit, ju pranoni Kushtet dhe Kushtet dhe Politika e Privatësisë.

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

0
Klikoni për të mbyllur këtë mesazh!
Kjo dritare do të mbyllet automatikisht në 3 sekonda

Shtoni një listë të re për luajtje

Dërgo këtë tek një mik