Valët elektromagnetike të pajisjeve përgjegjëse për sëmundjet tona?

Fusha elektromagnetike
Faleminderit për ndarjen!

Në korrik 1976 Shtetet e Bashkuara morën përshëndetje të veçanta për dyvjeçarin e tyre nga Bashkimi Sovjetik. Në atë moment, sistemet e komunikimit në botë në brezin 3 në megahertzin 30 papritur hasën ndërhyrje të konsiderueshme nga transmetuesit jashtëzakonisht të fuqishëm sovjetikë që u aktivizuan papritmas. Këta transmetues vazhdojnë transmetimet e tyre deri më sot. Vlerësimet e fuqisë së këtyre transmetuesve ndryshojnë, por shkalla e vlerave është disa qindra megavat, me fuqi nominale të megauretave 100.
Këto impiante të fuqishme janë quajtur edhe në lidhje me "Qukapikëve" për shkak të karakteristikave të saj të sinjalit ulje në pritje, që do të thotë se sinjali është zëri i "pecking" shumë si një qukapikut duke goditur një copë dru nga sqepin e tij.

Disa kombe kanë protestuar, por sinjalet e fuqishme kanë vazhduar deri në ditët e sotme, përgjigja e vetme sovjetike ka qenë të shtojë një sistem "spektri transmetimi", kështu që transmetuesi nuk qëndron shumë gjatë në një frekuencë të caktuar, por kalon periodikisht në frekuenca të tjera.
Këto transmetues, me sa duket, asnjëherë nuk janë vendosur pikërisht nga Inteligjenca e SHBA-ve, por rrezet e tyre kanë shumë tipare të radarit përtej horizontit [OTH, over-the-horizon], ata janë klasifikuar si OTH radarë nga Inteligjenca Amerikane, dhe pa dyshim që mund të kryejnë këtë mision dhe shumë interesante që shërbimet amerikane të inteligjencës nuk kanë studiuar.
"Fuqia Ushtarake Sovjetike" e Departamentit të Mbrojtjes (1985, p.45) tregon kryqëzimin e drejtpërdrejtë mbi rrezet radar të Shteteve të Bashkuara të Pivert të përdorura në një rol OTH. Përveç kësaj, është shfaqur një rreze shtesë "skaneri" e cila mund të skanojë përmes "rrjetit" të kryqëzimeve mbi Shtetet e Bashkuara, të formuara nga ndërhyrja e valëve në dy rrezet kryesore të Pivert.
Së pari, ato mund të përdoren në një regjim konvencional radar OTH, pasi rrezet e tyre ndjekin valën e valëve të jonosferës së Tokës dhe mbështjellin rreth Tokës. Në këtë mënyrë ata mund të zbulojnë bombarduesit dhe raketat, qoftë në fazën e nisjes apo në garën e tyre.
Këto armë rrjetit ndërhyrje skalar mund të përdoret për të sulmuar popullsi biologjikisht të gjithë në një zonë të synuar, ky aspekt nuk është zhvilluar në këtë raport, unë vetëm do të thoja se sinjalet ELF ulje (frekuencave ekstrem të ulët) të mbyllur në fazën 10 Hertz dhe më pak janë zbuluar shpesh në frekuenca të shumta Pivert njëkohësisht. Në një zonë të synuar, kjo ulje - që është mjaft e fortë se rezonancë Schumann e fushës magnetike të Tokës - do të çojë në një përqindje të caktuar të trurit "të detyruar makinë". Në këtë rast, këto trurin e njeriut janë "të sinkronizuara" për sinjale Pivert mënyrë që frekuenca të shumta koherente janë faza e mbyllur në to. Kjo është, kanalet konsistente dhe të shumëfishta EM tani ekzistojnë drejtpërdrejt në këto trurin e trajnuar. Në këtë pikë, zgjerimet e Furierit tani mund të përdoren për të sulmuar në mënyrë gjeometrike fusha specifike të trurit. Përveç kësaj, ende me Furierit e zgjerimit sëmundjet skalar modelet EM mund të moduluar në [valët] transportuesit. Efektet specifike biologjike mund të jetë i detyruar sipas dëshirës në popullsitë entrained, i kufizuar vetëm nga shteti i artit të teknologjisë sovjetike përdorur për të sulmuar ata. Efektet e mundshme përfshijnë: vdekje të menjëhershme, sulmet në zemër, çrregullime të rënda emocionale, kontrollon funksionet e brendshme humbje, sëmundje, sistemin imunitar të dëmtuar, dhe madje edhe vendet e mendimeve, emocionet dhe idetë që janë interpretuar nga tema duke qenë të tyre.
Ndërsa diskutimi i kësaj fushe është përtej qëllimit të njohurive të mia, aspektet biologjike të transmetuesve Piverts janë të tmerrshme. Unë do të kufizohem për të thënë se, në mijëra eksperimente, komunikimi midis organizmave të gjalla nga biophotons.

Sistemi i komunikimit fotonik të rrezatimit përdoret gjerësisht nga bimët, të tilla si rrjedhat e drurit, por edhe nga kafshët.

Është fakt se bletët ose termitët e të njëjtit grup komunikojnë me njëri-tjetrin. Hulumtuesit kanë treguar se ky komunikim është kryer nga sinjale elektromagnetike.

Ne gjithashtu e dimë se insektet mund të komunikojnë me njëri-tjetrin për distanca të gjata duke lëshuar erë, molekula të quajtura feromone. Kjo është mënyra se si mund të takohen mollë dhe femra edhe nëse janë milje larg. Por biolog PS Callahan zbuloi se ata i lokalizojnë këto feromone duke zbuluar fotonet që lëshojnë në gjatësinë e valës së infra të kuqe.

Komunikimi Biophoton është verifikuar ndërmjet qelizave nervore nga biokimisti Helmut A. Fischer. Ai tregoi se ky proces ka ndodhur përveç transmetimeve të ndërmjetësit kimik midis sinapeve, këtyre zgjerimeve qelizore zvarrisëse. (Photons si transmetues për komunikim biologjik dhe biokimik brenda dhe ndërcellular, Ndërtimi i një hipoteze, HA Fischer, në Bio-Informacion Elektromagnetik, 1989, Urban & Schwarzenberg)

Përvojat e VP Kaznacheev Faleminderit Tom Bearden
Përvoja e VP Kaznacheev
Faleminderit Tom Bearden

Përvojat e Kaznacheev

Që 1974, Dr. P. Vlail Kaznacheev (ose Kaznacheyev) dhe ekipi i tij kërkimore (S. Stschurin L. Mikhaillova, etj) në Institutin e Mjekësisë Klinike dhe Eksperimentale në Novosibirsk në Rusi, duke theksuar komunikimet Photonic midis qelizave.

Qelizat vendosen në një tub të mbyllur ku ata janë të zhytur në një zgjidhje ushqyese. Pranë është një tjetër tub i mbyllur me qeliza nga i njëjti ind biologjik. Kur një nga kulturat është sulmuar nga një virus ose helmim, zbulohet se qelizat e shisheve fqinjë, megjithëse të mbrojtur nga transmetimi kimik nga muri i balotazhit, bëhen të sëmurë nga ana e tyre. Kjo është prova se qelizat dërgojnë informacion në qeliza të tjera.

Kushtet për suksesin e këtij eksperimenti janë si më poshtë. Ajo ndodh në errësirë. Dritarja optike midis dy tubave duhet të jetë kuarc. Koha e kontaktit duhet të jetë më e madhe se ose e 4 5 orë nëse 48h mundshme. Efekti ndodh pas rreth orëve 18 në 70% të rasteve. Kjo nuk ndodh nëse dritarja optike është qelqi, e cila ndalon ultravjollcën. Pas më shumë se eksperimenteve 12'000, këta studiues kanë treguar se komunikimi në mes qelizave është kryer me anë të rrezatimit ultravjollcë e gjatësi vale në nm nm 220 360 (reference, Rusisht VP Kaznacheev, LP Mikhailova, Ultraweak Rrezatimi në ndërveprimet Cell, 1981, Shkence - Shih Tom Bearden, biologjisë e jashtëzakonshme).

Kaznacheyev ka treguar se pothuajse çdo lloj model i sëmundjes dhe vdekjes së qelizave mund të transmetohet elektromagnetikisht. Kaznacheyev raportoi efektin në afërsinë ultravjollcë, eksperimentuesit në Universitetin e Marburg në Gjermaninë Perëndimore përsëritën eksperimente në infra të kuqe.

Rezultati është se fotonët vetë mund të bartin modele të sëmundjes dhe vdekjes midis qelizave. Teknologjia Scalar EM lejon sintezën e modelit potencial real (i cili në fund të fundit përfaqëson kontrollin total të ngarkimit dhe shpërndarjen e ngarkesës, dhe kështu biokiminë në qelizë) të një sëmundjeje të veçantë ose mekanizmi vdekjeprurës. Mekanizmat e tjerë u nxitën nga eksperimentet e Kaznacheyev.

Dr. Popp nga Gjermania Perëndimore ka publikuar një analizë të sistemit virtual të kontrollit të qelizave të fotoneve. Meqë skalari EM përfaqëson rendin e qëllimshëm të rrjedhës së grimcave virtuale në modele specifike, sistemi i kontrollit master mund të depërtohet lehtësisht me teknika skalare për të nxitur sëmundje dhe çrregullime sipas dëshirës ...

BURIMI: http://voltair.free.fr/scalar/scalaire.htm

Faleminderit që reaguat me një emoticon
dashuri
haha
Wow
I trishtuar
I zemëruar
Ju keni reaguar "Valët elektromagnetike të pajisjeve resp ..." Disa sekonda më parë