SEJARAH disumputkeun

bukti ilmiah demonstrating yén peradaban kahiji datang ti Nubia

Mesirolog E. Amélineau ti Collège de France parantos ngalaksanakeun penggalian badag di wewengkon Abydos (beulah kidul Mesir). Hatur nuhun ...

Urang kapanggih pesen disumputkeun tina Kitab Suci

Ibrani nyaéta Mesir nyembah dewa Aton. Ieu nu kapanggih dua paneliti Perancis. Hipotesa nu disangka, dina ...

perbudakan

Kedah kami pamenta santunan pikeun perbudakan?

Januari kamari, Rosita Destival, katurunan budak, Guadeloupian, mutuskeun, dirojong ku Pawakilan Déwan Asosiasi Hideung Perancis (CRAN), ...

Anu éta Quamina jeung Jack Gladstone?

Quamina nyaéta tukang kayu, lahir sareng direbut di Afrika. Anjeunna sareng putrana Jack Gladstone (anu ngagem nami ...

awéwé Afrika

The Kamit sababaraha jeung kawinan Kamit

Pikeun karuhun kami, dina pasangan idéal, pamajikan, nyaéta awéwé anu kedah ngeusian pungsi 3 vis à vis ...

Putri Yennega

Leungitna ganda tina Moogho-Naaba Sakali sakaligus, dina sajarah Karajaan Moogho, hiji carita kuno, poho di ...

INVENTORS AND élmuwan

Hiji awéwé Afrika-Amérika ngabalukarkeun astronot NASA

Patricia Cowings nyaéta awéwé Afrika Amérika anu agung. Biasana manéhna munggaran awéwé pikeun ngalatih astronot di ...

Benjamin Carson, ahli bedah di dunya

Benjamin Carson lahir di Detroit, Michigan dina bulan Séptember 18 1951. Indungna Sonya, (ti kulawarga ...

perpustakaan eBooks

Kristen Perpustakaan Esoteric (PDF)

Esoteric Christian, ogé katelah Hermetic Christian or Mystic Christianity, nyaéta sakumpulan aliran spiritual nu nganggap Kristenna salaku agama misteri, sareng ngajakan ...

theosophy Perpustakaan (PDF)

The Theosophical Society nyaéta kumpulan non-sectarian anu boga tujuan: pikeun ngawangun inti Universal babarayaan ...

pidio

Lalajo playlist rupa documentaries

Lalajo daptar puter rupa-rupa documentaries. Di dieu aya sababaraha dokumenter nu tiasa dipikaresep ku anjeun sareng anjeun tiasa ningali nyalira atanapi ...

Laporan - documentaries - Wawancara (Video)

Lalajo daptar puter ieu carita pangajén pikeun ngembangkeun pribadi anjeun. Sababaraha dokuméntasi sareng wawancara anu dina ku Tistrya www.tristryaprod.com. Muhun ...

Spiritualitas jeung agama

-The Kybalion The tujuh prinsip hermetic

Prinsip bebeneran anu tujuh; saha anu terang aranjeunna sareng anu ngarti aranjeunna kagungan ...

Mahluk anu bercahya bagikeun pangalaman mistis ngeunaan awakeningna (Video)

Dina video ieu, guru spiritual ti tradisi anu béda bagikeun pangalaman ku awak sareng pencerahanna ku kecap sorangan.

pakampungan

Shaka: conqueror sarta pangadeg nu Zulu Bangsa

Chaka lahir di 1786. Anjeunna putra Senza Ngakona, pamimpin klan Abatetwa (sawaréh ti jalma Ngouni) ...

Scramble pikeun Afrika (1884-1885) ku Éropa dina konferensi Berlin

Konférénsi Berlin, diayakeun ti Nopémber 1884 nepi ka Pébruari 1885, dikelompokeun ku rektor Bismarck ka ...

asakan Afrika

Fati Niang ngajalankeun treuk dahareun mimiti asakan Afrika di Paris

Ngajalajah konsép aslina tina ukur treuk dahareun masakan Afrika di Paris. Hideung Spoon

Resep Afrika ku Oumou Bah

AFRIKHEPRI: Saha Oumou Bah? Naha anjeun nyerat buku "Asakan Afrika"? Oumou Bah: Kuring ...

Ucapan pamingpin BLACK

Pidato Haile Selassie nu AU di 1963 na 64

Sababaraha rébu taun ka tukang, peradaban makmur aya dina buana ieu. Hanjakal teu laér ...

kepala suku tradisional, Panafricanism & Demokrasi

Omongan kuring dimimitian ku carita ngeunaan sajarah anu marios. Ieu dongéng nyarios mékanisme pangiriman daya ...

lingkungan

Penemuan tenda nu ngahasilkeun listrik, lampu, panas sarta malah Internét

Anjeun resep janten dina kontak jeung alam, tapi anjeun manggihan eta pisan uncomfortable kémping? Jadi poho kali bad ...

Ghana diwangun tutuwuhan listrik tanaga surya panggedena di Afrika

Ghana bakal ngresmikeun 2015 dina Oktober panggung listrik tanaga surya panggedéna di Afrika. Kalayan kapasitas produksina 155 ...

terapi Psychart

Jalur tina inisiasi 4

Lalaki ngadominasi Alam ngaliwatan basa jeung pangaweruh: hasil anu "motong" simbolik diantarana ...

The impulses karuksakan jeung terapi psychart

Theta observasi tina peluh biantara, alat ieu bencong tina psikoanalisa Freudian, pikeun nganyatakeun impulsi oedipal, ...

buku PDF

The Bhagavad Gita (PDF)

Bhagavad Gita, hiji téks utama hindu sareng filosofi India, salah sahiji naskah anu diwangun tina Vedanta, ...

Kitab tina Dead tina Mesir kuno (PDF)

Kitab Maéh tina Mesir kuno boga judul nyata, dina waktos Mesir kuno, Book mun balik kaluar dina dinten. The "day" ...

buku audio

Dudung pikiran, dudung awak (Audio)

Insomnia, wancahan, kecanduan, kahariwang, kentel ngadentos atanapi kaleungitan mémori ... Kasakit akal, sakapeung pisan nganonaktifkeun, henteu tiasa ...

Megatkeun bébas tina masalah - Eckhart Outcry (Audio)

Antara mangsa katukang jeung mangsa nu bakal datang, aya diménsi anu dibébaskeun tina masalah, sangsara sareng konflik. Ieu ...

Kaséhatan ubar

Moal lami deui ubar nu bisa cageur kabeh virus (influenza, Ebola, HIV)

Paling inféksi baktéri bisa diolah ku antibiotik sapertos pénisilin, dekade katukang ...

Tina venom nyiruan salaku perlakuan ngalawan kanker jeung AIDS

Nyiruan pasti serangga gede. Urang terang peranna - hanjakalna kaancam - dina pembuahan, atanapi di ...

Mateus Gröbli

Allegory sahiji budak dibébaskeun

April 27 1848 kana SK dina abolition perbudakan disaluyuan. téks Ieu jum'atan dilarang perbudakan tapi anu ...

Scramble pikeun Afrika (1884-1885) ku Éropa dina konferensi Berlin

Konférénsi Berlin, diayakeun ti Nopémber 1884 nepi ka Pébruari 1885, dikelompokeun ku rektor Bismarck ka ...

pilem ningali

Lalajo BlacKkKlansman: I infiltrated nu Ku Klux Klan (2018)

Pilem dimimitian ku peambahan tina Gone jeung Angin, nunjukeun ravages Perang Sipil Amérika salami ...

Lalajo Syahadat: The warisan ti Rocky Balboa (2015)

Adonis Johnson henteu terang inwea bapana, juara sadunya beurat Apollo Creed saat sateuacan kalahiran ...

Pamikir Afrika sareng lalaki wijaksana

Kahirupan jeung pamikiran Ahmed Baba (1556-1627)

Dilahirkeun di 26 Oktober 1556, di Araouane, Mali Ahmad ibn Ahmad al-Takuri Al-Musafi al Timbukti kedah janten salah sahiji bagian anu pang ...

Ngajenan ka Cheikh Anta Diop

7 Pébruari 2014. Ayeuna aya 28 warsih urang karuhun sareng berehan rahayu Cheick Anta Diop parantos balik ka ...