SEJARAH disumputkeun

The Candaces, Queens, Galau Afrika

Numutkeun para sejarawan Herodotus, Strabo, sareng Diodorous urang ngagaduhan bukti ayana eksistensi-prajurit di Afrika. (Méroé). Anu gaduh permaisuri ...

Musa éta Mesir sarta taya Akhenaten séjén

Musa (Ibrani משה בן עמרם Moshe ben Amram, Yunani atanapi Mωϋσῆς Μωσῆς, Mo (y) latin Moyses na, Arab موسى Musa) nyaéta, ...

perbudakan

Awéwé Nder: Senegalese tahan ka perbudakan

Ieu mangrupikeun kanyataan tragis anu parantos lami diémutan ku urang Senegal. Carita awéwé Nder anu, dina Salasa ...

Christiane Taubira néangan santunan pikeun DOM, korban mimiti perbudakan

Ékonom, anthropologist, urut Diréktur Jéndral Karibia sakongkolan sarta MP Christiane Taubira proposes 1999 yen perbudakan jeung ...

awéwé Afrika

Viola Sadikin janten hideung mimiti meunang pangajén pikeun Aktris Best

Viola Davis dilantik malem Minggu di Emmy Awards Best Actress dina serial drama pikeun "Kumaha carana ...

Akissi Kouame, umum awéwé munggaran di tentara Basisir Gading

Pangkat umum di tentara Ivorian geus dileler pikeun kahiji kalina ka awéwé anu teu ...

INVENTORS AND élmuwan

Komputer kahiji buatan Mali

Upami anjeun kantos angkat ka Mali sareng ningali komputer nganggo HDMI (High-Definition Multimedia Interface ...

THE desain Nigeria jeung dijieun satelit sorangan HIS pikeun ngjalankeun IN 2018

Menteri Élmu jeung Teknologi Nigeria Abdu Bulama ngumumkeun minggu ieu yén nagara na ...

asakan Afrika

Sabot (anyar) asakan Afrika awakens

Teu dipikanyaho, niru, dipalire, sanajan underestimated, gastronomi Afrika laun muncul tina pamerasan berharga énergi ngora Perancis ...

asakan Afrika - masakan (video)

Resep pikeun piring sareng piringan ti asakan sareng masakan Afrika tina buana Afrika. mendakan rasa anu paling indah tina buana Afrika! JIEWANG DI AFRIKA ...

Spiritualitas jeung agama

Agama tur parasitism spiritual

Numutkeun kana kosmogony anu asli, éta jelas yén modél anu sampurna pikeun masa depan dunya ngan saukur teu tiasa diaksés ...

Apollonius of Tyana éta eta nu "asli" Kristus?

Dina waktos Kristus Injil cicing, seueur seueur "Kristus" di Asia Minor sareng di ...

pakampungan

Samori Ture (1830-1900), padumuk tahan badag di Afrika Kulon

Samori Ture lahir di 1830 mun Miniambaladougou nu geus di Guinéa ayeuna. Manéhna mimitian karir salaku padagang a ...

Gum arab ti Sudan, silalatu tina kahirupan atawa rejeki Coca Cola?

Gum arabic: solusi mujijat pikeun masalah Sudan atanapi alat neo-kolonial di layanan multinasional? Naha henteu ...

perpustakaan eBooks

Perpustakaan agama (PDF)

Agama asalna tina basa Latin pikeun nyambung (religare) sareng janten hartosna kohesi sosial tinimbang sinonim sareng ...

Perpustakaan Filsafat Cina (PDF)

Filsafat Cina ngimpunkeun rupa-rupa arus pamikiran dasarna diturunkeun tina tilu tradisi: Confucianism, Taoisme sareng Buddha.

pilem ningali

Watch Django Unchained (2013)

Dans le sud des États-Unis, deux ans avant la guerre de Sécession, le Dr King Schultz, un chasseur de primes…

Lalajo L'Express: The Ernie Davis Story (2009)

Ngora Ernie Davis nampilkeun bakat anu lumayan pikeun balap dina yuswa anom. Teras, saatos digambarkeun dina…

lingkungan

Kumaha telepon lami Anjeun nu didaur ulang dina bullion emas

Patarosan ieu timbul langkung sareng langkung seueur: kumaha upami éléktronika heubeul kami? Parusahaan di Bélgia mibanda ...

Moal lami deui jalan di Bio-bitumen dumasar microalgae?

Geus dipaké pikeun ngahasilkeun bahan bakarofiil, palastik atanapi kosmetik, bahan bakaramang mangrupa bagian alternatip pikeun ...

buku PDF

Dunya Api - Elena Roerich (PDF)

Saatos tulisan dina Hati, di Jagat Halus, sareng kedah urang nyerat dina Seuneu, dina ...

Seni Perang - Sun Tzu (PDF)

Art of the Sunzi War (abad ka-5 SM) nyaéta perjangjian strategi anu munggaran di dunya. Strategist ...

buku audio

Sagalana geus dina anjeun - Kecap Amma urang (Audio)

Dianggap indung universal sareng nitis feminin ka ketuhanan, Amma nyababkeun aliran cinta anu henteu teratur ka ...

Pikeun Murid - Jiddu Krishnamurti (Audio)

Panulis kabébasan anu munggaran sareng pamungkas nyarioskeun waktos ieu langsung ka mahasiswa Amérika, sareng ngalangkungan aranjeunna, ka ...

Kaséhatan ubar

Kumaha detoxify ati?

Ati nyaéta filter mimiti awak manusa. Teu mungkin gaduh kaséhatan anu hadé tanpa fungsi anu saé ...

Ngalambatkeun proses sepuh dahareun cageur

Radikal bébas nyaéta pembunuh sél anu ngaleungitkeun ku ngaruksak DNA, ngarobih sanyawa biokimia, ngorondang bahan kimia, sareng ...

Mateus Gröbli

Saluareun meletok pakarang, utamana perang ngancurkeun jiwa

Kaget ku balét réspirér anu megah di langit, ditawan ku petasan peluru anu pluru dina ...

lalampahan initiatory

Ieu ampir dua bulan ti saprak kuring ngalayar dina ombak samudra, ngumbara tanpa jarak.

Psikologi-Terapi

Buku juru tulis 10

Henteu tiasa diatur ku sistem simbolis sareng dicicingan ku "cicing" pikasieuneun, ibu lapar sareng nyapilan nyaéta ...

Zirignon Grobli dina program "sémah dina dinten" tina sora radio diaspora

Sutradara Pusat Pedoman Orok Nasional (struktur anu ngurus gangguan jiwa di budak) dina waktosna ...

Kirim surélék ieu balad