[Elite_video_player id = "47"]

Overcoming hatred

Nalika hubungan cinta geus dying jeung nu turun, aya resiko tina tipping.

Master na budak

Hiji budak dibébaskeun teu acan a lalaki gratis. Ieu "budak dibébaskeun" ku.

THE DIARIES OF 10 Priyayi

Henteu kaduga ku sistem simbolis tur dicicingan ku "cicing" dina emptiness agonizing.

Jalur tina inisiasi

Mulang ka pendidikan dumasar kana sumanget kaadilan (Maat) jeung no.

Jalur tina inisiasi

deprivation lisan mimiti culminate structuring non anak keur éta.

Sistem liberal-kapitalis

kapitalis teh nyaeta salah sahiji anu hallucinates akumulasi modal sakumaha Prosés éta.

The rebirth sahiji lalaki hideung

Gawé dituluykeun dina sajarah jeung linguistik di sésana tina Cheikh Anta Diop.

The terapi psychart tur miharep sinar

Bari realitas alam diwangun ku pasukan ti kanyataan.

Seni-terapi na kadali drive destructive

Soal Seni Terapi lahir di dunya diréduksi jadi diménsi "desa global" dina.

The "yayasan" terapi seni

Ngabogaan pangalaman anu dunya ieu téh tempat sangsara, lalaki geus salawasna fantasized.

Perbudakan jeung rasisme

Underpinned ku kudu salamet teh "patepungan" dina alam predator nu.

THE DIARIES OF 3 Priyayi

Taya terstruktur ku sistem simbolis ku ngadalikeun impulses gratify nu "ngarasa".

perbudakan

pamimpin budak Benkos Bioho tina gerakan pembebasan sarta inohong emblematic Afrocolombian

Benkos Bioho, dilahirkeun dina ahir abad sixteenth ka kiwari Guinéa-Bissau tur maot dina Maret 16 1621 mun Cartagena di New Granada, Kolombia éta pamingpin budak runaway gerak a ...

Yanga, hideung mimiti dibébaskeun tina perbudakan di Amérika

Yanga anjog dina basisir of New Mexico, dina port of Veracruz dina yuswa 12 taun. Putra raja ti Ghana anyar, budak sejenna moal gancang nepungan ...

Kedah kami pamenta santunan pikeun perbudakan?

January panungtungan, Rosita Destival, turunan budak Guadelup, mutuskeun, dirojong ku Déwan Perwakilan di Hideung asosiasi di Perancis (CRAN), gugat ka pamaréntah Perancis sarta nungtut reparation pikeun kejahatan ngalawan manusa. ...

awéwé Afrika

Biantara ku Winnie Mandela

"... aya batur ogé dina kapamimpinan, salaku musibah Steve Biko, maot keok, dina excruciating ...

Kamerun: Pilkada Présidén: Statistical minoritas seksual

Ieu dina nada ramah anu lumangsung tabel babak dikelompokeun ku pergaulan Awewe pamilih & Sakulawarga (WVAS) dina ...

Anu éta Wangari Muta Maathai?

Wangari Muta Maathai, kahiji Afrika awéwé panarima tina Hadiah Nobel Peace, maot keur 71 taun suites ...

Buku mésér

Umum Sajarah Afrika (Jilid 4)

Volume IV nyertakeun sajarah Afrika ti twelfth ka abad sixteenth. jaman ieu téh jaman krusial dina sajarah dina ...

Curly unconstrained

Anyar di perpustakaan kami! Curly TANPA stress ... Tungtungna buku Perancis dina pangropéa tina bulu frizzy alam! ...

Ho'oponopono: The healers Hawai Rusiah

The kesederhanaan tina metoda ieu Ho'oponopono, bakal kaget anjeun jeung dina waktos anu sareng, ku maca buku nu bakal euweuh ...

buku audio

Pikir jeung tumuwuh Beunghar, Napoleon Hill

Anjeun bakal manggihan di buku mana teu saurang ogé kantos ngajarkeun anjeun ogé kumaha carana assimilate jeung nerapkeun prinsip ...

The penguasaan sunda Don Miguel Ruiz

Dina penguasaan of Love, sunda Miguel Ruiz mangka aqidah jeung asumsi dumasar sieun, nu ...

Rahasia kana kakuatan penyembuhan anjeun, Wayne Dyer

Dina konferensi mereun jeung informatif ieu ditujukan pikeun chiropractors, Dr. Dyer berpungsi kana ngajelaskeun kalawan ...

eBooks FREE

Umum Sajarah Afrika (Tome5)

Volume V nyertakeun sajarah Afrika ti awal abad sixteenth ka telat abad ka. Dua badag ...

Umum Sajarah Afrika (Tome6)

Volume VI nyertakeun sajarah Afrika ti mimiti abad ke ka stranglehold tina kakuatan kolonial Éropa ...

The Power of Kiwari

The Power of Ayeuna meureun salah sahiji buku pangpentingna waktos urang. pangajaran basajan sarta ...

Ucapan pamingpin BLACK

Biantara Patrice Lumumba dina upacara kamerdikaan on June 30 1960

"Congolese na Congolese pejuang dinten victorious kamerdekaan, abdi nyapa maneh atas nama pamaréntah Congolese. Ka sakabéh abdi ...

Kecap tina raka Garvey

"Urang kudu abandon gagasan gélo kieu nu bisa meuntas leungeun kami tur ngadagoan Allah ngalakukeun sagalana ...

Pidato ngeunaan Martin Luther King

Pidato ngeunaan Martin Luther King urang "Kuring Boga Dream" "Kuring ngomong ka anjeun kiwari, babaturan kuring, jadi sanajan urang ...

Mateus Gröbli

lalampahan initiatory

Carita kuring bisaeun maneh éta tina hiji Afrika ngora anu, tebih ti akar budaya jeung na ...

Honoring karuhun urang

Dimana founding kami? Dimana tolok ukur urang? Baheulana, éta kulawarga ligan, cementum jeung kohési ...

The legend of nu unicorn, parawan jeung gajah

Di jaman kuno, dina waktu kreasi tina Ark, Allah bakal ditanya Noah nyimpen sato ...

pakampungan

Samori Ture (1830-1900), padumuk tahan badag di Afrika Kulon

Samori Ture lahir di 1830 mun Miniambaladougou nu geus di Guinéa ayeuna. Manéhna mimitian karir salaku padagang a ...

Beginnings OF PANAFRICANISM

Dina abad ka-20-mimiti, nalika sakabéhna hasil Afrika, iwal Étiopia anu dielehkeun handapeun Menelik II narajang Italia ...

The Perancis bakal mangpaatkeun eta Afrika ngaliwatan franc CFA?

Koulibaly nyaéta panggero pikeun kreasi hiji mata uang bebas, aya hubungan jeung geus kaliwat kolonial. Koulibaly, Presiden ti Majelis ...

SEJARAH disumputkeun

Jeung dua belas kaom Israil (ISIS-RA-El) sumping ti Afrika?

Ieu suku Afrika hideung meunangkeun katurunan Yahudi jeung tradisi Semitik katalungtik kayaning aturan dietary sarupa jeung ...

The epik of Masters Shabazz

guru kami geus salawasna ngawartoskeun kami yén Hideung Dunya Sajarah teu ngamimitian sabab mulih jadi jauh ...

Deui kalénder Afrika

Salaku kedah adat, urang ngagungkeun ieu 1er Djehuty 6250 Taun Anyar Kamit atanapi Afrika (19 Juli ieu ...

SAGES pamikir jeung Afrika

Hurup Hampate Ba

Hormat sabenerna mangrupakeun salah sahiji mimiti dilahirkeun ti abad ka. Ku kituna anjeunna mukim lila na, kawas ...

Lamun bakal Afrika Renaissance?

Nelson Mandela Awewe, Ajaran pamingpin fashion jeung kaum intelektual Afrika teh namah tina "Afrika Renaissance" ...

Ti sarua tina ras manusa, Antenor Firmin

Dina 1885, Antenor Firmin, dilahirkeun jeung dididik di Haiti, Kur'an sakola di Cap-Haitien, nulis rebuttal scathing ngalawan maranéhanana ...

pilem ningali

Fruitvale Station Watch (2013)

Fruitvale Station: The 1er Januari 2009 isuk, Oscar Grant, 22 taun, crosses aparat kapulisian di stasion ...

Lalajo Hotel Rwanda (2004)

Hotél Rwanda: pilem The ngambah laku lampah Paul Rusesabagina, a Hutu, manajer ti béntang-opat hotél Les Mille Collines ...

Lalajo Hideung Panther (2018)

Sanggeus kajadian anu lumangsung di Kaptén America: Perang Sipil, T'Challa mulih nyandak tempat na ...

Spiritualitas jeung agama

Guaran tina Kembang of Kahirupan ku Nassim Haramein

The Kembang of Kahirupan mangrupakeun géométri suci, hiji sosok geometric sampurna dipaké salaku motif hiasan jeung salaku ...

Ilahi Matrix Gregg Braden

Nikah élmu jeung spiritualitas bisa eta napak dina mysteries deepest of kaliwat sarta ngabéréskeun urang ...

Kristus Solar: Asup ushers Annunciation atawa simbolis tanda?

The Magi ngadéngé kalahiran Yesus, datangna "ti Jawa" dipandu ku béntang (Sirius) pikeun ngahargaan "raja ...

Kaséhatan jeung ubar

asalna ti Aprika tina larangan dahar babi

Naon Kitab Suci nyebutkeun (Leviticus surah 11 1 9-ayat) 11 PANGERAN ngandika ka Musa jeung Harun, 2 "nepikeun ...

Puasa micu kaderisasi sél jeung gelut kanker

Puasa mangrupakeun tradisi anu bagian tina loba budaya kuna, ditambah Weda sarta Budha, ...

Sipat luar biasa tina noni

Dibudidaya saprak 2 500 taun ku Polynesians, Noni nya buah tangkal tropis anu tumuwuh utamana di pulo ...

Kageulisan jeung fashion

Asal na sajarah kilt nu

THE LOINCLOTH: usul jeung SEJARAH Kecap loincloth asalna tina basa Spanyol Paño (Pagno) hartina "salembar lawon" atanapi ...

AS: lisénsi pikeun ngalakukeun braids

Di AS, ratusan hairdressers ti SSA husus di braiding rally ngalawan panerapan panganyarna ...

Pariksa bulu leungitna kalawan kastroli hideung

Betawi minyak Hideung jarak nyaeta salah sahiji ubar paling populér pikeun bulu leungitna sarta ...

asakan Afrika

Kumaha carana nyiapkeun pastels Senegalese?

pastels Senegalese anu fritters ieu boneka masakan nepi lauk jeung rempah biasana dilayanan di teatime atanapi sakumaha appetizers. Di dieu nyaeta resep ...

Kumaha carana nyiapkeun Ndolé?

Ngaran: Ndolé udang Asal: Kamerun Jenis piring: Sayur, Lauk Bahan: Daun ndolé, némpelkeun suuk, hurang Kamampuh: 4 Persiapan: ...

The virtues tina gedang

Gedang, buah anu aheng ieu kami meakeun utamana jus ngandung énzim sanggup ngabubarkeun lapisan beungeut ...

INVENTORS AND élmuwan BLACK

asal Afrika kadokteran

Numutkeun Homer, anu cicing janten -850 400 taun saméméh Herodotus of Halicarnassus, anu "Bapa" carita, "... Mesir, nagara mana ...

Kantanka, 4X4 mobil dirancang ku Afrika

Sunda asalna ti Afrika Kulon, husus Ghana. Otak balik fase ngimpi ieu ...

Upeti ka Wabeladio Payi, nu manggihan tulisan Mandombe

Wabeladio Payi Kongo - Kinshasa teh manggihan tulisan Mandombe. Kecap Mandombe dina basa Kongo hartina "naon ...

establishments low-dibanderol ngarancang diusahakeun leuwih-éta Kalurahan Patikeun khu salah sahiji jenis a dicoba paperwork disusun ku panulis leupas massively terampil dina diskon potongan raraga karangan

fr Français
X