Ngalanggan apdet kami

inventors hideung élmuwan

inventors hideung élmuwan

Peneliti sareng ilmuwan hideung: Ieu mangrupikeun buku anu ngagaduhan judul anu héran, panemu Hideung sareng élmuwan. Kagetna kusabab éta dilanggar gambar anu urang gaduh hideung dimana urang ngagurukeun ...

Baca leuwih

Mende tulisan

Mende tulisan

Mende mangrupikeun basa anu diucapkeun di Sierra Leone ku sabagian ageung ku penduduk di Liberia sareng ku minoritas di Guinea-conakry. Dina taun 1921, Kisimi Kamara nimukeun mendé, disebut Kikakui. Tulisan ieu cukup ...

Baca leuwih
Page 1 of 6 1 2 ... 6

RESPOND TO KOMEN

WISITA GAYA KURING

Ngabagéakeun!

Login kana akun anjeun di handap

Jieun Akun Anyar!

Eusian bentuk bellow pikeun ngadaptar

Candak deui kecap konci anjeun

Hãy nhập tên người dùng hoặc địa chỉ email để mở mật khẩu của bạn.

571.6K
Pencét pikeun nutup pesen ieu!
Jandéla ieu bakal otomatis ditutup dina 3 detik

Tambahkeun daptar puter anyar

Kirim surélék ieu balad