Ngalanggan apdet kami

Biko - eling hideung

Biko - eling hideung

Dina 12 September 1977, dina yuswa 31 taun, Steve Biko tiwas, nyalira, dina sél di panjara sentral Pretoria (Afrika Kidul), kacilakaan otak. Poto mayitna ...

Baca leuwih

Hideung Kulit, masker Bodas - Frantz Fanon

Hideung Kulit, masker Bodas - Frantz Fanon

Peau noire, masques blancs karya anu ditulis ku Frantz Fanon sareng dipedalkeun di Seuil di 1952. Buku dibuka ku cutatan tina Aimé Césaire (Discours sur le colonialisme). Abdi ngobrol ngeunaan jutaan lalaki urang ...

Baca leuwih

Dalapan bala wétan di Afrika

Afrika ngagungkeun lima puluh taun ngumbara dimulai ku pembunuhan Patrice Lumumba sareng ditutup sacara sasarengan sareng lincah El Gueddafi. Koléus nganggo suku liat, Afrika mangrupikeun nagara paradoks, nya éta ...

Baca leuwih

Epik na Soundjada Keïta

Epik na Soundjada Keïta

Bangsa Jawa tiasa nyarioskeun yén urang ngajarkeun sumber oral dina masalah Sejarah. Sagala anu henteu tinulis hideung dina bodas dianggap henteu aya dasarna. Oge aya diantara ...

Baca leuwih

Budaya kaamanan

Sosiologis ti Universitas Frankfurt am Main milu dina program panalungtikan nasional ngeunaan suprési pemberontakan sareng kaseueuran pangungsi. Proyék ieu, anu ngumpulkeun jutaan euro ti ...

Baca leuwih

Bantuan pangwangunan: GAME OVER

Bantuan pangwangunan: GAME OTT Tapi naon anu aya dina 2 rue de l'Elysée anu kasohor? Naon anu lumangsung dina média sareng lembaga Perancis? Naha urang bakal sadar yén karéta éta ...

Baca leuwih
Page 1 of 4 1 2 ... 4

RESPOND TO KOMEN

WISITA GAYA KURING

Ngabagéakeun!

Login kana akun anjeun di handap

Jieun Akun Anyar!

Eusian bentuk bellow pikeun ngadaptar

Candak deui kecap konci anjeun

Hãy nhập tên người dùng hoặc địa chỉ email để mở mật khẩu của bạn.

32.7K
Pencét pikeun nutup pesen ieu!
Jandéla ieu bakal otomatis ditutup dina 3 detik

Tambahkeun daptar puter anyar

Kirim surélék ieu balad