Ngalanggan apdet kami

Pidato ngeunaan Malcolm X

Pidato ngeunaan Malcolm X

Nalika hayang hiji bangsa, éta disebut nasionalisme. Nalika orang Inggris Amérika Serikat mendakan diri dina revolusi ngalawan Inggris, naha éta? Lalaki bodas nagara ieu hoyong ...

Baca leuwih

Adicara Amilcar Cabral

Adicara Amilcar Cabral

Kuring bakal nyaritakeun anjeun sacara sederhana sareng sakeudeung jéntré ngeunaan posisi urang, kaayaan urang sareng upami anjeun hoyong, pilihan kami. Analisis ringkes anu urang ...

Baca leuwih

Kecap tina raka Garvey

Kecap tina raka Garvey

Urang kedah ngantunkeun ideu anu gelo ieu anu urang tiasa ngagulung leungeunna sareng ngadagoan Gusti pikeun ngalakukeun sadayana pikeun urang. Upami Gusti ngagaduhan niat ieu, maka anjeunna henteu bakal gaduh ...

Baca leuwih
Page 1 of 2 1 2

RESPOND TO KOMEN

WISITA GAYA KURING

Ngabagéakeun!

Login kana akun anjeun di handap

Jieun Akun Anyar!

Eusian bentuk bellow pikeun ngadaptar

Candak deui kecap konci anjeun

Hãy nhập tên người dùng hoặc địa chỉ email để mở mật khẩu của bạn.

54.4K
Pencét pikeun nutup pesen ieu!
Jandéla ieu bakal otomatis ditutup dina 3 detik

Tambahkeun daptar puter anyar

Kirim surélék ieu balad