Një i ri kamite shpik një procedurë mjekësore për të zvogëluar komplikimet kirurgjikale

Tony Hansberry II

Tony Hansberry II vetëm 14 vite më parë, por ai tashmë ka arritur diçka, që shumë pak njerëz të çdo moshe kanë arritur të bëjnë. Toni shpiku një procedurë të re mjekësore që mund të përdoret për të zvogëluar komplikimet kirurgjike në histerektomitet. Hansberry u internua verën e kaluar në Universitetin e Floridës Qendrore i Studimit të Simulimit dhe Sigurisë në Spitalin Shands në Jacksonville. Atje ai u përgjigj një thirrje për përmirësim në pikën endo, e cila është një teknikë e përdorur gjatë hysterectomies. Mjeku i ardhshëm shpiku konceptin e tij në vetëm dy ditë.

Hansberry është një i ri në Darnell Cookman, në Jacksonville, Florida Magnet School për studentët e talentuar që janë të interesuar në mjekësi. Ai është djali i një infermiere dhe një pastor. Qëllimi përfundimtar i këtij kamari të ri është që të bëhet një neurokirurg.
Nuk është çudi që hulumtimi novator i Toni fitoi një ftesë për të paraqitur në një konferencë mjekësore në Universitetin e Floridës, ku ai mahniti një audiencë mjekësh dhe kirurgësh.

BURIMI : http://www.blackimpression.com/tony-hansberry

Cili është reagimi juaj?
dashuri
haha
Wow
I trishtuar
I zemëruar
Ju keni reaguar "Një i ri kamite shpik një akt mjekësor për të ri ..." Disa sekonda më parë

Ju pëlqeu ky botim?

Rezultatet e votave / 5. Numri i votave

Si ju pëlqen ...

Na ndiqni në rrjetet sociale!

Dërgo këtë tek një mik